Vacatures voor vrijwilligers

———————————— vrijwilliger fondsenwerving  ——————————–

De Empowerment Foundation zoekt met spoed een initiatiefrijke, ervaren en effectieve fondsenwerver. Voor een kleine organisatie als de onze is het van groot belang dat er extra aandacht wordt gegeven aan de fondsenwerving, vooral ook in het bedrijfsleven. Zonder bijdragen van derden is het onmogelijk om onze projecten uit te voeren.

Onze projecten kenmerken zich door een verbinding tussen directe steun en het maken van kunst in de vorm van boeken, foto’s en films die een directe relatie hebben met de mensen waar we onze projecten voor uitvoeren.

Wij zoeken iemand die de weg weet in de wereld van de fondsen en fondsenwerving. Iemand die zich met graagte associeert met ons mooie werk en bereid is daar tijd en energie in te steken. In ruil daarvoor werken wij natuurlijk met een passende vergoeding die gebaseerd is op de geboekte resultaten en, wat ons betreft belangrijker, met een betrokkenheid bij projecten buiten en in Nederland die er toe doen. Onze projecten veranderen levens op een positieve manier. Misschien ook wel het jouwe. Durf jij het aan?

Wie zoeken we?

Een creatieve en inventieve duizendpoot die overal financiële mogelijkheden durft aan te boren. Niet alleen bij de fondsen, maar juist ook bij bedrijven. Iemand met lef en doorzettingsvermogen die graag zelfstandig werkt!

Functie inhoud

  • fondsen werven
  • meedenken, zo nodig herschrijven projectplannen
  • bedenken andere manieren om inkomen stichting te vergroten

Wat bieden we?

  • interessante, creatieve organisatie
  • vergroting netwerk
  • passende onkosten vergoeding

Voor meer informatie en reacties:

Eveline van de Putte, eveline@empowermentfoundation.nl

06 – 28393014

 

————————————— vrijwilliger promotie —————————————-

Binnenkort (in de periode september t/m december) komen de resultaten van het Headwind project beschikbaar waar door de Empowerment Foundation twee jaar hard aan is gewerkt. Eind augustus zullen de roman Headwind, Laxmi’s Story en het fotoboek Unforgotten gepubliceerd worden én een aantal foto exposities in onder andere de Domkerk in Utrecht worden gehouden. Later dit jaar staat de premiere van de documentaire Headwind, the forgotten exiles from Bhutan op de rol.

Om aan de publicaties, exposities en premiere passende aandacht te geven in de media zoeken wij met spoed een ervaren PR medewerker die op vrijwillige basis zijn of haar capaciteiten wil inzetten voor promotie van het project, de producten en de  events in zowel landelijke als plaatselijke en vakmedia.

Voor informatie neem s.v.p. contact op met Alice Anna Verheij of Eveline van de Putte. Dat kan het beste door een mailtje te sturen naar alice@empowermentfoundation.nl of eveline@empowermentfoundation.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schroom niet, we hebben je steun hard nodig bij dit geweldige project.

Comments are Closed