Trainings

Empowerment Foundation trainings are only given in the Netherlands so far.
Therefore this information is only available in Dutch.
If you are interested in international trainings, please contact us.

 

Trainingen voor (allochtone) vrouwen en jongeren in Nederland

EF verzorgt empowerment trainingen voor (allochtone) vrouwen en jongeren in Nederland. Deze groepen hebben vaak meer moeilijkheden om een goede baan te vinden dan andere Nederlanders. EF biedt ook trainingen aan op het gebied van interculturele communicatie, autobiografische werken, medezeggenschap en train de trainers.

Dit project is een constante factor in het werk van de Empowerment Foundation, en blijft ook wat fondsenwerving betreft steeds onder onze aandacht.

Schrijftrainingen

Deze trainingen zijn interessant voor mensen die met mensen werken zoals coaches, trainers, begeleiders, therapeuten, maatschappelijk werkers, docenten en verpleegkundigen.

Maar zeker ook voor iedereen die eens op een andere manier met het (eigen) levensverhaal aan de slag wil of voor diegenen die willen beginnen aan hun autobiografie. De trainingen bieden werkvormen die je kunt gebruiken in het werk met je cursisten en cliënten. Maar bovenal geven de bijeenkomsten inspiratie om zelf te gaan schrijven. Zie het als een verrassende reis door je leven en als een injectie voor je creativiteit! Werken met levensverhalen werkt versterkend.

We bieden drie verschillende trainingen aan, die los van elkaar te volgen zijn.