Transgender Ouderen

Transgender

 

 

Transgender ouderen

Transgenders – een zeer diverse groep mensen waar helaas nog veel vooroordelen over bestaan. Een groep die veel te vaak te maken krijgt met onbegrip, pesterijen en geweld. Maar ook een groep mensen die trots is om te kunnen zijn wie ze zijn.

En dat alles willen wij laten zien. Hoe?
 Door hun levensverhalen op te tekenen (Boek, film, website) en die te delen met de rest van de wereld! Hierdoor krijgen transgender ouderen niet alleen stem en gezicht, maar draagt het project bij aan meer kennis en begrip voor transgender ouderen. In dit project werken we samen met mensen uit o.a. de Transgender Community, TNN, Uitgeverij Xanten, Filmmaakster Kim Bras (TransAnders) en schrijfster/fotograaf Eveline van de Putte. Zij maakte eerder het veel besproken Stormachtig Stil, levensverhalen van Roze ouderen.

Om het project te realiseren verkopen Roze 50 + en de Empowerment Foundation 4500 aandelen van 5 euro per stuk. U kunt aandelen kopen door een bedrag over te maken op: NL69RABO0106237578 t.n.v. Empowerment Foundation, o.v.v. Transgender ouderen. (Vanuit buitenland: BIC: RABONL2U)

Wat krijgt u er voor terug?

  • Voor 1 t/m 49 aandelen: naamsvermelding
  • Voor 50 t/m 99 aandelen: plaatsing bedrijfslogo, plus 1 boek
  • Voor 100 t/m 199 aandelen: halve pagina advertentie/ advertorial, plus 5 boeken
  • Voor 200 aandelen of meer: hele pagina advertentie/ advertorial, plus 10 boeken

Facebook pagina:

https://www.facebook.com/Transgender-Ouderen-1658353641109433/